top of page

BÅTTRAILERS & BÅTVAGNAR

Vi erbjuder båttrailers i olika modeller och storlekar, både bromsade och obromsade. Vi har valt att vara återförsäljare till TK-trailer eftersom de är välrenommerade och har funnits i branschen sedan 1989. Vi tillsammans med TK Trailer drivs med en brinnande ambition att perfektionera båttrailers och vagnar. De erbjuder även en lång garantitid på 3 år för att bevisa dess hållbarhet.

Båttrailer i Stockholm

Är ni ute efter en ny båttrailer eller båtvagn? Då har du kommit rätt! Vi har lång erfarenhet av branschen och vet vad som gäller när det kommer till trailers. Våra kunder befinner sig i hela Sverige även om vår utgångspunkt är i Jordbro utanför Stockholm.  Att köpa en båttrailer med leverans till Stockholm ska vara smidigt för dig som kund hos oss. Kontakta oss för att veta mer om våra trailers eller använd vårt formulär "Bygg Din Trailer".

Det finns olika modeller, man brukar prata om; Båttrailers,  Båtvagnar och Båtsläp och dessa skiljer sig lite åt.

Den främsta skillnaden ligger i hastigheten som trailen från framföras i.

Båtvagnar är begränsade till 30 km/h och är oregistrerade.

Båttrailers och båtsläp är begränsade till 80 km/h och är registrerade.

Vi erbjuder även universalsläp och bryggbommar.

Våra båttrailers

Våra båtvagnar

Vad är viktigt med en båttrailer?

En båttrailer ska bära båten på ett säkert sätt. Stolpar, rullar och hjul skall vara anpassade så att skrovformen följs och ingen felaktig belastning som skadar eller påverkar skrovet. Våra trailers och vagnar är konstruerade så att du har maximala inställningsvarianter för att skydda din båt. Våra hjul är dessutom i massivgummi och plastrullarna av ett material som gör att de tål belastning utan att bli spåriga. Din trailer ska även rulla säkert på vägen. Trailern skall vara konstruerad och byggd som gör att den följer din bil utan att kränga och vingla. Våra båttrailers är helsvetsade i sin chassikonstruktion vilket gör att alla vagnar, från den minsta till den största, är så stabila som en trailer någonsin kan bli.

bottom of page