top of page

OM OSS

Företaget började gro redan 2012 då vi, Peter och Caroline, började med att sälja tävlingsdäck för Folkrace. Nästa steg var att vi behövde en bra plog att ploga vår väg med och blev då återförsäljare för Staffans Maskin år 2013. Sedan blev vi även återförsäljare för dels Best Grip som erbjuder bland annat skruvdubb och dels för Micke Gröns Mekaniska som erbjuder bland annat trimprylar till främst folkrace.

Finansiering vid köp av släpvagn 

Kort och gott är det oss du ska vända dig till när du är i behov av en trailer som håller hög kvalité, där vi värdesätter alla våra kunders behov och erbjuder behovsanpassad service. Vi har avtal med Wasa Kredit och Resurs Bank för att kunna erbjuda finansiering och avbetalningsalternativ.

Återförsäljare för TK-trailer 

Ett stort år för Dintrailer.se var 2016, då hände det massor som kommer att utforma företaget! Vi blev återförsäljare för Byggman i Skåne, som är generalagent för Brian James Trailers. Vi upptäckte snabbt att sälja släp var något vi ville satsa på. Då vi började sälja släp lades grunden till varumärket DINTRAILER.SE. Senare under 2016 blev vi även återförsäljare för TK-Trailer. Ganska snart blev vi utvalda som ”Depå” för TK-Trailer med målsättning att ha ett brett urval ur deras sortiment i lager, även för utlämning åt andra återförsäljare i Stockholmsområdet. Vårt fokus ligger i att satsa på leverantörer som erbjuder produkter av högsta kvalité och standard.

 

Med hänsyn till ovanstående var det naturligt att vi ville kunna erbjuda lite extra. 

Vi blev därför återförsäljare för SECUB som gör att vi kan leverera våra trailers med en bra däcktrycksövervakning till grossistpris vid trailerköp. Även Dantracker spårsändare som kan vara ett bra sätt att t.ex. återfinna sin trailer med kan numera erbjudas, även om man hoppas att det aldrig behövs!

ee

bottom of page