top of page

HÄR KAN DU KÖPA BILTRAILERS


Biltransport, maskintransport, multisläp samt tippsläp.

Vi erbjuder biltrailers i olika modeller och storlekar. Vi har i detta område valt att vara återförsäljare till Brian James Trailers eftersom de är ett välkänt och etablerat märke och har funnits i branschen i mer än 40 år. Vi tillsammans med Brian James Trailers har som ambition att revolutionera biltrailer-världen. De erbjuder även en unik 5-års chassigaranti på alla sina trailers, så du kan känna dig trygg med ditt köp.

Brian James Trailers

Som stolt återförsäljare av släpvagnar från Brian James, kan vi garantera att du som kund blir nöjd med din trailer! Brian James Trailers uppfyller de hårda kraven och höga standarden som krävs rent kvalitetsmässigt. Att Brian James dessutom har ett brett utbud, av både öppna och täcka släpvagnar är ett stort plus. 

Köpa släpvagn

Köp släp hos oss med hög kvalité! Djupdalens Maskiner & Trailer är experter på alla sorters släpvagnar! Vi vet vad man ska tänka på innan ett köp av släpvagn - vilken storlek du har behov av, släp med eller utan kåpa, gallersläp och till vilka ändamål du kommer ha din släpvagn.

Varje typ har olika egenskaper och fördelar, så det är viktigt att du bestämmer dig för vilken typ som passar dina behov. När du har hittat en släpvagn som passar dina behov och budget, är det dags att köpa den.

Bygga egen trailer

Hos oss kan du bygga din trailer och vi återkommer till dig med en förutsättningslös offert. 

Släpvagn och trailers i Stockholm

bottom of page